نشرت الفنانة شهيرة، صورًا لابنها المخرج عمرو محمود ياسين؛ أثناء معاناته من الإرهاق الجسدى والفكرى أثناء تصوير حكاية "ما يطلبه المستمعون" من مسلسل "نصيبي وقسمتك 3".
وعلقت على الصور خلال صفحتها الشخصيةعلى موقع "فيس بوك"، "ابني الغلبان اللي مابينامش ولا بيرتاح بيكتب في التصوير على الهوا مطبق بقاله يومين بيحاول يركز عشان يكتب الفينال بتاع "ما يطلبه المستمعون" يارب أفتحها في وشه ويسر له كل أمر عسير يارب الكلام ده من ساعه والله شغلانة الفن دي ما يعلم بيها إلا ربنا.. ربنا ييسر للجميع.. يارب".
وانتهى منذ قليل، صناع مسلسل "نصيبى وقسمتك" الجزء الثالث من تصوير كل مشاهد العمل، والذى كان يتزامن مع نفس توقيت عرضه على On E فى تمامًا لساعة الثامنة مساء.
ويعرض حاليًا على قناة On E حكاية "ما يطلبه المستمعون" هى الأخيرة فى أحداث المسلسل الذى ينتمى لنوعية أعمال الـ 45 حلقة، تأليف عمرو محمود ياسمين وإخراج أكرم فريد بطولة نرمين الفقى، ميدو عادل، رانيا محمود ياسين، وأميرة الشريف وآخرين.